Enterijer Janković

Proizvodnja pretvara svaku ideju, zamisao i želju u umetničko delo. Primenom najsavremenijih tehnologija obrade elemenata, opremljen CNC mašinama i osnažen sa 30 godina iskustva u obradi drveta, ovaj sektor kompanije svoje proizvode vrhunskog kvaliteta plasira krajnjem kupcu. Srce sektora proizvodnje čini uspostavljen sistem procesne kontrole, koji osigurava perfektni vizuelni izgled i savršenu funkcionanost svakog elementa proizvedenog u pogonima Enterijera Janković. Sektor proizvodnje je sačinjen iz nekoliko savremenih postrojenja za izradu vrata, prozora, elemenata enterijera i proizvoda od metala i kamena.

SEKTOR PROIZVODNJE

VRATA

Naš prvi proizvod

Vrata su prvi proizvod koji se pre više od dve decenije izradio, u tada maloj stolarskoj radionici, a danas velikoj i internacionalnoj kompaniji, Enterijer Janković. Vrata su na neki način naša prva ljubav. Za različite tipove vrata važe posebna pravila u smislu konstrukcije, tehnologije, materijala i sl. U zavisnosti od tipa vrata i specifičnih zahteva, naši projektanti i konstruktori predlažu rešenje, koje će osigurati dugoročan kvalitet i funkcionalnost.

pogledajte video

PROZORI

Osvetljavanje prirodnim svetlom

Osnovna funkcija prozora jeste da omoguće prijatnu atmosferu, osvetljenje prirodnim svetlom i zaštićenost od spoljašnjih uticaja. Enterijer Janković izrađuje drvene prozore, drvo-aluminijumske prozore i hotelske prozore. Prozori se izrađuju od lameliranog drveta. A vama možemo pomoći u projektovanju prozora koji će svojim performansama odgovoriti na uslove prostora u koji se ugrađuju, a svojim dizajnom se podudara sa Vašim željama.

pogledajte video

NAMEŠTAJ

Od drveta i u kombinaciji sa drugim materijalima

Enterijer Janković je specijalizovan za projektovanje i izradu individualno dizajniranih elemenata enterijera od drveta i drveta u kombinaciji sa različitim drugim materijalima. Elemente možemo da izrađujemo po Vašoj zamisli i detaljnoj tehničkoj specifikaciji. Vaš komad nameštaja će da bude unikatan, izrađen samo za Vas. U mogućnosti smo da izradimo pojedine elemente enterijera, ali i da opremimo kompletnu prostoriju. Izbor je Vaš.

pogledajte video

EJ ALUSTONE DOO

Odgovaramo najkompleksnijim zahtevima klijenata

Vizija EJ AluStone doo kompanije je odgovoriti najkompleksnijim zahtevima klijenata i omogućiti luksuzne proizvode koji imaju sertifikovan i dokazan kvalitet. Imperativ je zadovoljan klijent koji će dugoročno biti naš partner. Naša ponuda se ogleda u mogućnosti da realizujemo sve zahteve.
Kamen - izrada i ugradnja svih elemenata enterijera i eksterijera od prirodnog (mermer, granit ili kvarcit) i veštačkog kamena (Lapitec, Dekton, Silestone, Santa Margarita)
Prozori - proizvodnja i montaža prozora od aluminijuma, i drvo-aluminijuma programa Uniform. Mogućnost izbora završne obrade.
Usluge sečenja na water jet mašini svih vrsta materijala (kamen, plastika, metal) koja omogućava najpreciznije sečenje poput intarzija.

pogledajte video
saznajte više ovde

METAL

Pogon za izradu proizvoda od metala

U okviru proizvodnih postrojenja posedujemo i pogon za izradu proizvoda od metala, aluminijuma, inoxa i od materijala koji se sa njima kombinuju. Osim vrata i prozora, u mogućnosti smo da vam ponudimo i sve druge vidove metalnih i aluminijumskih konstrukcija, uključujući pre svega fasade – ostakljene zid zavese, ograde i dr. Stručni konstruktori će na Vaš zahtev odgovoriti brzo sa idealnim tehničkim rešenjem.

pogledajte video